Kynutá briošková těsta - Cukrařina pro začátečníky #MirkaStudio
Nedělní snídaně s voňavou brioškou, to miluji! ❤️Francouzské brioškové výrobky nejsou vůbec složité, ba naopak mohou překvapit. S tímto kurzem je zvládnete levou zadní.
Detailní popis produktu
Zvládnutí brioškových těst je dalším krokem k základům pečení. V kurzu si upečeme úžasnou voňavou briošku. Vše vám krok za krokem ukáži, od zadělání těsta přes kynutí až po upečení. Také se naučíte, co vše se dá s brioškovým těstem vytvořit. Toto pečení bude voňavé a hlavně moc chutné!
Obsahem online živého kurzu je 1,5 hodiny pečení. Krok za krokem vám ukážu postup přípravy a pečení lahodné briošky! To vše přímo z #MirkaStudia - takže vy můžete vše sledovat v klidu ze svého domova. Připojit se může každý odkudkoliv z ČR nebo ze světa.
Co se v kurzu naučíme
- vše o surovinách na briošku
- možné alternativy
- jak zaděláváme
- jak kynout - kde a jak dlouho
- výrobky z brioškového těsta
- čím plnit
- tvarování
- dohotovení po upečení
Kurz je určen pro začátečníky i děti.
Video je možné si přehrát opakovaně.
Video je možné si přehrát opakovaně.
Ukázka kurzu: