Kynutá briošková těsta - Cukrařina pro začátečníky

Nedělní snídaně s voňavou brioškou, to miluji! ❤️Francouzské brioškové výrobky nejsou vůbec složité, ba naopak mohou překvapit. S tímto kurzem je zvládnete levou zadní. 

V prodeji (>5 ks)
Kód: 216
290 Kč
Kategorie: ZÁZNAM KURZU

Zvládnutí brioškových těst je dalším krokem k základům pečení. V kurzu si upečeme úžasnou voňavou briošku. Vše vám krok za krokem ukáži, od zadělání těsta přes kynutí až po upečení. Také se naučíte, co vše se dá s brioškovým těstem vytvořit. Toto pečení bude voňavé a hlavně moc chutné! 

Obsahem online živého kurzu je 1,5 hodiny pečení. Krok za krokem vám ukážu postup přípravy a pečení lahodné briošky! To vše přímo z #MirkaStudia - takže vy můžete vše sledovat v klidu ze svého domova. Připojit se může každý odkudkoliv z ČR nebo ze světa. 

Co se v kurzu naučíme

  • vše o surovinách na briošku 
  • možné alternativy 
  • jak zaděláváme
  • jak kynout - kde a jak dlouho
  • výrobky z brioškového těsta 
  • čím plnit
  • tvarování
  • dohotovení po upečení 

Kurz je určen pro začátečníky i děti.

Video je možné si přehrát opakovaně. 

 

Ukázka kurzu:

Zpět do obchodu